Werkgroepen binnen fotoclub Keistad

Op dit moment zijn er binnen fotoclub Keistad nog geen actieve werkgroepen.

We nodigen de leden uit om samen met andere leden een werkgroep te vormen.

Werkgroepen bieden je de mogelijkheid om je in een bepaald aspect van de fotografie te verdiepen. De werkgroepen bepalen zelf hun werkwijze en activiteiten.

Uitstapjes

De deelnemers bespreken met elkaar welke onderwerpen zij graag aan bod zien komen tijdens de diverse bijeenkomsten. De planning wordt opgenomen in de agenda van de fotoclub. Er zullen regelmatig uitstapjes georganiseerd worden. We hopen dat de leden hierin zelf ook actief zullen zijn.

Per trip spreken we vooraf een leerdoel met elkaar af, bijvoorbeeld aan welke techniek we bijzondere aandacht willen besteden tijdens het fotograferen.
Het resultaat van de werkgroepen wordt, behalve binnen de werkgroepen zelf, regelmatig gedeeld met de andere leden op de algemene clubavonden.

Aansluiting

Je kunt natuurlijk ook van meerdere werkgroepen lid zijn. Alle leden betalen de gewone jaarlijkse clubcontributie. Voor de werkgroepen betaal je dus geen extra contributie. Werkgroep-gebonden kosten worden omgeslagen over de werkgroepleden.
Voorbeelden van werkgroepen die gevormd kunnen worden zijn:

  1. Analoog
  2. Architectuur
  3. Beeldbewerking
  4. Documentaire- en straatfotografie
  5. Macro
  6. Natuur en landschap
  7. Portret
  8. Wildlife
  9. Zwartwit

De aanspreekpunten zijn niet verantwoordelijk voor het functioneren van de werkgroep maar nemen initiatief tot onderling overleg en zijn contactpunt.